Club van Sinterklaas foto

De Club van Sinterklaas show 2023 aangekondigd

Jabadoo en het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht, zetten hun samenwerking voort voor de theatershows van De Club van Sinterklaas in 2023. Na een bijzonder jaar in 2021, vanwege corona, zijn we nu volop aan het genieten van de dit jaar uitverkochte theatershows in beide theaters. Richard Jonker, Theaterdirecteur Stage Entertainment Nederland, is blij met de samenwerking voor het nieuwe jaar en ontving afgelopen weekend uit handen van Marin van den Berg, Managing Director De Club van Sinterklaas / Managing Partner Jabadoo, het eerste theaterticket voor 2023.

Speeldata in Utrecht & Scheveningen

Op 19 en 26 november 2023 komt De Club van Sinterklaas naar Beatrix Theater Utrecht en 25 november en 2 december 2023 naar AFAS Circustheater Scheveningen.

Nieuwe Sinterklaas theatershow

De nieuwe theatershow in 2023 is een waar familie-avontuur voor jong en oud. Samen zingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen jaren waarbij ook de nieuwste liedjes uiteraard niet zullen ontbreken. Een spannend verhaal, waarin Sinterklaas zelf natuurlijk ook aanwezig zal zijn, maakt de show compleet en zorgt ervoor dat de kinderen op het puntje van hun stoel zullen zitten. Voorafgaand aan de show vindt in de theaterzaal een Pietendisco plaats waarbij kan worden meegedanst op de leukste hits. De enige echte De Club van Sinterklaas theatershow is een familieavontuur voor jong en het oud: een absolute aanrader!

Over De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas is al ruim 20 jaar mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek. Na de populaire televisieserie, elf succesvolle bioscoopfilms én bekende hits als ‘Paniek op het Kasteel’, ‘Ik Kan niet Wachten’ en ‘Pepernoot’ wist De Club van Sinterklaas in 2019, 2021 en 2022 ook de theaterzalen te veroveren.

Kijk voor meer informatie op de website van declubvansinterklaas.nl

Geef een reactie