‘Het is winter’ is de nieuwe single van Samson & Marie

Vandaag hebben Samson & Marie hun nieuwe single Het is Winter uitgebracht. Met dit vrolijke nummer is het bekende duo al helemaal in kerstsferen en kunnen ze niet wachten totdat de koude dagen zijn aangebroken. De bijpassende clip is vanaf vrijdag 25 november te bekijken op het Samson & Marie YouTube kanaal, Studio 100 TV en in de gratis Studio 100 Go app.

Sinds gisteren is het nummer al te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. ‘Het is Winter is het perfecte liedje om in kerstsfeer te komen,’ laat Marie weten. ‘Bij deze tijd van het jaar horen sfeervolle liedjes. Voor jong en oud.’

Samson & Marie zullen dit lied dan ook laten horen in hun gloednieuwe kerstshow. Vanaf eind december is deze te zien in De Panne, Antwerpen en Hasselt, waar ook de Nederlandse fans van harte welkom zijn. In deze kerstshow wordt er samen geschaatst, warme chocomel gedronken bij het knetterend haardvuur en zingen Samson & Marie hun mooiste liedjes.

De vorige single van Samson & Marie, Wij gaan naar Spanje, is op YouTube al meer dan 800.000 keer bekeken.

Het is Winter is te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. De bijpassende clip is vanaf vrijdag 25 november te bekijken op het Samson & Marie YouTube kanaal, Studio 100 TV en in de gratis Studio 100 Go app.

Geef een reactie