leukste-speelgoed-voor-in-de-sneeuw

5 x Het leukste speelgoed voor in de sneeuw

Zoek je het leukste speelgoed voor in de sneeuw? Doe dan inspiratie op in dit blogartikel. Nu de winter in volle gang is, is er niets leukers dan lekker buiten te spelen in de sneeuw. Er zijn allerlei soorten speelgoed beschikbaar om van de sneeuw te genieten. Hier zijn een aantal leuke ideeën om je kinderen bezig te houden en plezier te hebben in de sneeuw.

1. Een sneeuwballenmaker

sneeuwballentang-ervaringen-hoe-werkt-het-sneeuwballen-maken-speelgoed

Dit vinden mijn eigen kinderen heel leuk speelgoed voor in de sneeuw. Met een sneeuwballentang kun je gemakkelijk en snel perfecte sneeuwballen maken zonder koude en natte handen te krijgen. Het is een geweldig hulpmiddel voor kinderen en volwassenen die van sneeuwballengevechten houden. Er zijn verschillende soorten sneeuwballenmakers verkrijgbaar; van eenvoudige tot modellen waarmee je meerdere sneeuwballen tegelijk kunt maken.

2. Sneeuwpop bouwset

Zullen we een sneeuwpop maken? Dat hoef je je kindje vast geen twee keer te vragen. Een sneeuwpop bouwset is een set van verschillende accessoires die je kunt gebruiken om je sneeuwpop een eigen stijl te geven. Dit kan variëren van een sjaal, hoed en handschoenen tot een neus en ogen. Het bouwen van een sneeuwpop is een leuke winteractiviteit voor kinderen en volwassenen.

3. Een slee

Een slee is een klassiek stuk speelgoed voor in de sneeuw en biedt urenlang plezier voor kinderen en volwassenen. Er zijn verschillende soorten sleeën verkrijgbaar, van traditionele houten modellen tot opblaasbare plastic varianten. Een slee kan ook worden gebruikt om van een heuvel af te glijden, wat een spannende ervaring is voor de hele familie.

4. Zandspeelgoed

Een emmer en een schep zijn nuttige hulpmiddelen om sneeuw te scheppen en een iglo of sneeuwfort te bouwen. Het is een geweldige manier om kinderen actief te houden en hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen.

5. Een sneeuwstep/sneeuwscooter

Wat is er nu leuker dan steppen, glijden en stunten in de sneeuw? Deze sneeuwstep van het Zweedse kwaliteitsmerk Stiga heeft ski’s in plaats van wielen! De ski’s zijn zo ontworpen, dat ze heel goed door de sneeuw glijden. De stuurstang is in 3 hoogtes verstelbaar.

Welk speelgoed voor in de sneeuw vinden jullie het leukst?

Geef een reactie