sinterklaas-hotels-arrangementen-nederland-fletcher-hotel

Het Sinterklaashotel; uniek sinterklaasarrangement van Fletcher Hotels

Sinterklaas viert zijn verjaardag met een unieke live Sinterklaasshow bij 11 verschillende Fletcher hotels door heel Nederland. Fletcher Hotels is, na het daverend succes van voorgaande jaren, zeer verheugd dat Sinterklaas ook dit jaar zijn verjaardag bij hen viert. Dit jaar is het verjaardagsfeest van Sinterklaas nog spectaculairder door het toevoegen van een unieke live Sinterklaasshow, welke zal plaatsvinden op 19 november, 26 november en 3 december 2022.

Sinterklaashotels Nederland

In 2019, 2020 en 2021 was de Meet & Greet met Sinterklaas bij Fletcher Hotels een daverend succes en is de Sint door vele kinderen met hun familie enthousiast ontvangen. Ook dit jaar viert Sinterklaas uiteraard weer zijn verjaardag bij Fletcher Hotels en zullen de hotels volledig worden omgetoverd in sinterklaassferen. “De reden dat wij ook dit jaar weer voor Fletcher Hotels hebben gekozen is vanwege de vele mogelijkheden die zij bieden om dit verrassingsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Iedereen kan na het bijwonen van de live Sinterklaasshow lekker aanschuiven voor een 3-gangen sinterklaasbuffet, er worden leuke activiteiten georganiseerd en de kinderen mogen hun schoentje zetten. Het is zelfs mogelijk om na deze avond te genieten van een heerlijke overnachting met een uitgebreid ontbijt. Dat maakt het feestje voor iedereen echt compleet!” aldus Regelpiet.

sinterklaas-vieren-fletcher-hotels

Sint & Friends Liveshow

Dit jaar zal, bij de 11 geselecteerde Sinterklaashotels, een unieke live Sinterklaasshow plaatsvinden, waarbij ‘fun en vertier’ voor jong en oud bovenaan staat. Deze 90 minuten durende show wordt verzorgd door Boekdesint. Samen luidkeels de bekendste Sinterklaasliedjes meezingen, dansen op de vrolijkste muziek en coole Sinterklaas spelletjes spelen, en natuurlijk met spanning wachten op het moment dat Sinterklaas binnenkomt. Het wordt een feest die zowel de kinderen als de Sint nog lang bij blijft.

sint-friends-sinterklaas-fletcher-hotels

Deze Fletcher hotels bieden een sinterklaasarrangement

De 11 geselecteerde Sinterklaashotels waar de live Sinterklaasshow plaatsvindt:

Zaterdag 19 november: 
Arnhem   Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem
LeidschendamFletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
Deurne Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe
  
Zaterdag 26 november: 
Ellecom   Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
RotterdamFletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
’s-HertogenboschFletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch
EmmenFletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen
KerkradeFletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Burgh-Haamstede Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
  
Zaterdag 3 december: 
Arnhem    Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem
Uden Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel
ZeegseFletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Meer informatie over het Sinterklaas Arrangement inclusief unieke live Sinterklaasshow (2 dagen) is te vinden op: www.hetsinterklaashotel.nl 

Geef een reactie