klimmen-buiten-klimparcours-in-de-winter-december-januari-fun-forest-rotterdam

Winter klimparcours bij Fun Forest Rotterdam; kom klimmen in december & januari

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om in de maanden december en januari in het weekend te komen klimmen bij Fun Forest in Rotterdam. In het Kralingse Bos kun je in de kerstvakantie op woensdagen en vrijdagen door het bos klimmen en klauteren. Het klimbos is zelfs open tijdens Kerst en op oudjaarsdag. Een primeur aangezien Fun Forest voorgaande jaren helemaal was gesloten tijdens de winterperiode!

Buiten klimmen in de winter

Obstakels overwinnen en via verschillende parcoursen van boom naar boom klimmen. Bij Fun Forest kan je tijdens de koude dagen dit jaar voor het eerst in de winter ook gezellig komen klimmen. Vier kerst dit jaar bijvoorbeeld eens tussen de bomen en klauter gezellig met de hele familie door het bos! Warme muts onder je helm, kop chocomel erbij om daarna met z’n allen aan te schuiven bij het kerstdiner thuis. Of neem je collega’s tijdens de nieuwjaarsborrel mee klimmen en blijf gezellig glühwein drinken na afloop. En stel je voor dat het sneeuwt en je tussen de witte toppen van de bomen door kan slingeren. Kortom: een unieke ervaring die je niet mag missen!

Kaartverkoop winters klimevenement

Kaartjes koop je gemakkelijk via de website, je hebt geen speciaal kaartje nodig. Dit jaar is er zelfs een vroege vogelkorting voor de mensen die het liefste ’s ochtends starten. Omdat het s ’winters koud kan zijn in het klimbos, krijg je gratis een paar handschoenen cadeau. Liever je eigen handschoenen aan? Neem die dan zeker mee! Voor kinderfeestjes en schoolreisjes is het helemaal pret, zij krijgen na afloop van hun avontuur een gratis kop warme Chocomel. Voor bedrijfsuitjes is er keuze uit chocomel en glühwein. Fijn om jezelf op te warmen met een warme winterdrank na het klimmen!

Data kerstklimmen & winterklimmen 2022/2023

Kerstklimmen bij Fun Forest kan alleen in de maanden december en januari:

In weekenden van 11:00 tot 16:30 uur

In de kerstvakantie op woensdag, vrijdag en in het weekend

Open tijdens Kerst en oudjaar (wel eerder dicht)

Op nieuwjaarsdag gesloten

Kijk voor meer info op de website van Fun Forest.

Geef een reactie