leukste-winter-badjassen-voor-kinderen-ijsbeer

De leukste Kerst & winter badjassen voor kinderen

In de winter is een zachte én warme kinderbadjas een onmisbaar item voor je kindje. Het beschermt je kind tegen de kou en zorgt ervoor dat hij of zij lekker warm blijft na het baden of douchen. Bovendien zijn er veel leuke badjassen met Kerst en winter thema te vinden, waardoor je kind er extra feestelijk uit gaat zien tijdens de feestdagen en in de wintermaanden.

Rendier badjas

winter-rendier-badjas-kinderen-hm

Hoe cute is deze rendier badjas van H&M voor kinderen? Zie je je kind met kerst al aan het kerstontbijt verschijnen in deze heerlijke warme, super schattige rendier badjas met hoorntjes? De bruine rendier kleur geeft deze ochtendjas een echt Kerst- en winter gevoel. Deze badjas is gemaakt van superzachte stof, lekker knuffelig.

Meer info over de H&M rendier badjas. Op Bol.com zagen we ook een leuke rendier badjas voor kinderen, in verschillende maten:

IJsbeer badjas

ijsbeer-winter-badjas-kinderen

Deze gave witte ijsbeer badjas van John Cabot kocht ik een paar jaar geleden bij Albert Heijn. Helaas is deze winterse badjas voor kinderen actueel dus niet meer verkrijgbaar. Misschien kun je hem met een beetje geluk nog op Marktplaats of Vinted vinden. Mijn dochter vind hem heerlijk zacht en hier word de kinderbadjas vooral veel in de weekenden en vakanties gedragen, nadat ze heerlijk uitgeslapen heeft en ’s avonds na het douchen. Als alternatief vonden we deze ijsbeer badjas voor de winter op Bol.com:

Kerstman badjas

Deze kerstman badjas voor kinderen past natuurlijk super bij de kerstdagen. Uitgevoerd in de kerstigste kleurstelling die je kunt bedenken, en perfect om te dragen tijdens het kijken van kerstfilms thuis op de bank, of voor aan het kerstontbijt. Welk kerstmannetje of kerstvrouwtje gaat komende kerst in deze badjas shinen?

Badjas vosje

winter-badjas-vosje-hm

Als je op zoek bent naar een leuke en originele winter badjas voor je kind, dan is dit schattige vosje van H&M een goede optie. Deze badjas is niet alleen heel erg leuk voor jongens én meisjes, maar ook heel erg warm. Je kind zal er dus lekker in kunnen chillen tijdens de koude wintermaanden.

Meer info over de H&M badjas vos.

Frozen badjas

Frozen-elsa-winter-badjas-hm

Deze prachtige Frozen badjas van H&M is bedekt met witte sneeuwvlokken op een blauwe achtergrond, en heeft een hartje op het voorpand met een afbeelding van Elsa. Het is een hele leuke en zachte winter badjas voor alle kinderen die van de film Frozen houden.

Meer info over de H&M Frozen badjas. Bekijk een groter assortiment aan Frozen badjassen op Bol.com.

Welke kerst of winter badjas voor kinderen vind jij het leukst?

Geef een reactie