oud-en-nieuw-jurken-tips-stylen

Oud en nieuw jurken; met deze tips straal jij tijdens de jaarwisseling

Op oud en nieuw willen we er allemaal goed uitzien. Een mooie (feest)jurk is dan een must, vinden wij hier op de redactie. Maar hoe maak je jouw outfit voor de jaarwisseling nou echt bijzonder? Wij hebben een aantal tips voor je.

1. Kies voor kleur

Een donkere jurk staat heel chic, maar als je echt wilt opvallen, ga dan voor kleur! Een rode of gouden jurk zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet en dat je nooit onopgemerkt op feestjes zult lopen. Bovendien staan deze kleuren ook heel flirterig, dus als je single bent, is dit wellicht een goede optie om wat extra aandacht te krijgen.

2. Ga voor glitter en glamour

Glitter en glamour jurken doen het altijd goed op oud en nieuw. Er is niks fijner dan stralend rond te lopen in een prachtige pailletten- of glitterjurk met een paar sexy hakken. De extra bling-bling maakt je oud en nieuw outfit helemaal af!

3. Kies voor een korte jurk

Een korte jurk is perfect om je benen te showen en om er goed uit te zien. Kies bijvoorbeeld voor een aansluitende minirok met een diepe split, of ga voor een cocktailjurk met stijlvolle details. Zo zie je er altijd verzorgd uit, terwijl je ook nog even leuk bent gekleed. Een beetje pit mag best op deze bijzondere avond!

4. Zet accessoires in

Accessoires kunnen jouw outfit voor de jaarwisseling helemaal afmaken. Gebruik bijvoorbeeld een mooie brede riem, een opvallende ketting of statement oorbellen om de focus op jouw look te vestigen.

Oud en nieuw jurken kopen

Leuke oud en nieuw jurken kun je in deze ‘drukke tijd van het jaar’ makkelijk online bestellen. Veel winkels hebben nu de feestcollectie al flink afgeprijsd. Kijk bijvoorbeeld eens naar de feestcollectie van de HEMA of de verschillende merken feestjurken op Otto.nl of Omoda.

Beetje brak op nieuwjaarsdag? Kruip lekker in een MOODit Fleeceponcho.

Geef een reactie