smartgames-pinguins-op-het-ijs-review-ervaring-winter-spel-game

Penguins on Ice van SmartGames; het spel dat je in de winter wilt hebben (review)

Het is winter, sneller donker en tijd voor een spelletje dat je samen, maar óók heel goed alleen kunt spelen. Zoek jij zoiets? Er zijn allerlei soorten gezelschapsspellen met winter thema, maar in dit artikel kan je een review lezen over het spel Penguins on Ice van SmartGames. Hierin wordt verteld wat voor soort spel het is en vertel ik over onze ervaring.

SmartGames Penguins on Ice

SmartGames Penguins on Ice is een strategisch denkspel voor spelers van 6 jaar en ouder, waarbij het de bedoeling is om alle pinguïns op het ijs te krijgen. Hiervoor moet je de ijslatten (puzzelstukken) goed neerleggen, zodat de pinguïns naar elkaar toe kunnen. Hiervoor moet je de ijslatten in bijna alle gevallen verschuiven. Het spel bevat 60 uitdagende levels, waarbij elk level moeilijker wordt dan het vorige.

Review; onze ervaring met het spel Penguins on Ice

Als je van puzzels houdt, is dit spel een echte aanrader. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook vooral uitdagend. Wij waren als gezin al lang fan van SmartGames. Dit spel (voor mij een kringloopvondst) is natuurlijk een leuke toevoeging, met uiteraard een winterse uitstraling! Je kunt samen nadenken over de opdrachten/puzzels in dit spel maar wij vinden het vooral een leuk ‘winter spel’ om alleen mee bezig te zijn.

Geef een reactie