kerst-traktatie-winter-trakteren-maltesers-chocolade-balletjes-rendier-keutels-poep-traktatie-trakteren-kerstdiner-op-school-kerstontbijt-kerstbrunch

Rendier keutels (Maltesers chocolade balletjes) trakteren in een zakje

Rendier keutels om te trakteren? In deze blog gaan we laten zien hoe je met behulp van ‘Maltesers chocolade balletjes’ een grappige en smakelijke traktatie maakt in de vorm van rendieren poep! Kinderen zullen het geweldig vinden. Superleuk én makkelijk om van te voren te maken. Bijvoorbeeld voor een kerstontbijt of kerstdiner op school, of wanneer je jarig bent in de winter. Of voor een kinderfeestje rond de kerstvakantie, dat kan natuurlijk ook!

Rendier poep; grappige winter of kerst traktatie!

Wanneer je een leuke traktatie voor rond de december feestdagen zoekt, zoek dan niet verder. Deze rendier keutels traktatie tovert bij de meeste kinderen én volwassenen een smile op hun gezicht. Natuurlijk zijn het geen echte “rendier keutels” maar chocolade balletjes (Maltesers) om van te smullen! Je hebt niet veel nodig om de zakjes met rendier poep te vullen. We leggen je het uit hoe wij het hebben gemaakt, zodat jij straks ook rendier keutels kunt trakteren. Wij hebben deze winter/kerst traktatie dit jaar voor de kinderen gemaakt, als voorafje bij het kerstdiner.

Wat heb je nodig?

Winter-kerst-rendier-keutels-poep-traktatie-trakteren
  • Genoeg Maltesers (of ander merk chocolade balletjes)
  • Plastic bodemzakjes
  • Printer
  • (Gekleurd) papier
  • Schaar
  • Nietmachine

Maken

rendier-keutels-poep-traktatie

Zorg dat je alles in huis haalt wat je nodig hebt, en ontwerp een leuk etiket voor de rendier traktatie met Maltesers. Ik maakte hierbij gebruik van het gratis ontwerpprogramma: Canva. Hierbij heb ik niet voor maatwerk gekozen, maar voor het “zelf ontwerpen” van een visitekaartje. Dit is het geworden en ik heb er vier op 1 a4 velletje kunnen uitprinten. Knip er ruim omheen zodat het kaartje breed genoeg is en vouw de kaartjes dubbel. Vul dan elk doorzichtig koek/bodem zakje met ongeveer 12 Maltesers chocolade balletjes en vouw de bovenkant om. Met twee zakken Maltesers kun je ongeveer 10 traktaties maken. Vouw het etiket eromheen en niet dit aan de zijkanten vast met elk 1 nietje. Zo is het zakje luchtdicht maar toch voor iedereen makkelijk te openen. Presenteer de zakjes rendier keutels / poepjes op een leuke schaal en veel plezier van deze grappige kerst / winter traktatie!

Ook leuk:

Geef een reactie