tips-voor-romantische-date-night-in-de-winter-met-je-partner

5 Tips voor een romantische date night met je partner tijdens een koude winter

Als het weer in de winter kouder wordt, kan dat betekenen dat je date night plannen met je partner moet aanpassen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het minder leuk hoeft te zijn! Hier zijn vijf tips om er echt iets bijzonders van te maken. Maak je maar klaar voor de meest romantische date night tijdens de winter, die je nooit zult vergeten!

1. Verras je date met een romantisch etentje thuis

Stel een menu samen en kook samen, desnoods met een maaltijdbox van Hello Fresh als je geen inspiratie hebt over wat je moet koken. Het is quality time die je doorbrengt met elkaar én je bespaart geld als je het op deze manier doet. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets van Thuisbezorgd te bestellen. Dek van te voren je eettafel in restaurantsferen met een mooi tafelkleed, servies en bestek, en steek her en der kaarsjes aan voor een “candelight diner” in huis. Super romantisch!

2. Schrijf jullie samen in voor een dansles

In veel bekende winterfilms zie geliefden (stijl)dansen. Dit ziet er altijd heel romantisch en intiem uit, en met een “danscursus voor paren” plan je meteen meerdere date nights met je partner achter elkaar. Ga op een dansles bij jouw in de buurt en leer wat nieuwe moves voor op de dansvloer. Het is echt heel leuk om samen te doen én je kunt er ook nog wat van opsteken.

3. Kies voor een bijzonder winter uitje

Doe eens gek en ga voor snowtubing, ijsvissen of ijsstock schieten tijdens je date night in de winter! Er is niks fijner dan lachen en gieren terwijl je actief bezig bent in de frisse buitenlucht. Dit zijn echt hele leuke herinneringen om te maken tijdens de wintermaanden. Vergeet je camera niet om deze hilarische momenten vast te leggen voor later.

4. Bezoek een wijnproeverij of brouwerij

Het is erg interessant en leerzaam om eens deel te nemen aan een rondleiding in een brouwerij. Een prima uitje voor een date night met je partner in tijdens winter! Er is ook altijd ruimte om te proeven (dan krijg je het vanzelf wel warm na meerdere glazen!), en bij sommige brouwerijen kun je zelfs een diner plannen. Het vlees wordt dan vaak in een bierbadje gebakken etc. Zorg wel voor een taxi zodat jullie samen van de drankjes en hapjes kunnen genieten en veilig thuis kunnen komen. Zijn jullie geen bierdrinker(s)? Er zijn ook Whiskey destilleerderijen of boek eens een wijnproeverij op een mooie locatie.

5. Naar de sprookjesachtige Winter Efteling

Als je op zoek bent naar een romantisch uitje in de winter, dan is de Winter Efteling een aanrader. In deze sprookjesachtige setting kun je samen met je geliefde genieten van de mooie winterdecoraties, pretpark attracties en de sfeervolle ambiance. Er is ook genoeg te doen in de Winter Efteling, dus je zult je geen moment vervelen. Warm tussendoor op met een warme chocolademelk met slagroom en een lekker broodje Unox worst, die ze verkopen op het park.

Lees ook:

Geef een reactie