fletcher-wings-rotterdam-winter-evenementen-bedrijfsfeesten-nieuwjaar-borrel-rotterdam

Wings Winter World; organiseer hier je bedrijfsfeest of zakelijke evenementen in winterse setting

De Hangar van ruim 900 m² bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam wordt, na het succes van voorgaande jaren, opnieuw volledig omgetoverd tot het populaire ‘Wings Winter World’. Bedrijven hebben ook dit jaar de mogelijkheid om in een sfeervol en winters decor een zakelijke bijeenkomst voor ruim 750 gasten te organiseren. Van half november tot eind januari 2023 is De Hangar beschikbaar als decor voor o.a. eindejaarsevenementen.

Wings Winter World Rotterdam

Vanaf half november tot eind januari is De Hangar van Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam omgetoverd tot het bijzondere Wings Winter World. In een sprookjesachtige setting met kerstbomen, sfeerverlichting, glühwein en bijzondere winterse elementen hebben bedrijven de mogelijkheid een unieke zakelijke bijeenkomst te organiseren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij Wings Winter World, zo is De Hangar te boeken voor onder andere bedrijfsfeesten, presentaties, congressen en andere zakelijke evenementen. “Wij kijken enorm uit naar de start van Wings Winter World. De herfst is nog maar net begonnen, maar wij begeven ons al weken in de kerstsferen, omdat we druk bezig zijn met het uitzoeken van de perfecte decoratie en aankleding. We willen dit jaar alle verwachtingen overtreffen en zijn daarom extra vroeg begonnen om De Hangar om te toveren tot de meest spectaculaire zakelijke eventlocatie van Nederland!” aldus Tom-Erik Grotens – Hotel Manager Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam.

fletcher-wings-wonderland-bedrijfs-evenementen-rotterdam

Elk (winter) event bijzonder

“Uniek aan het concept Wings Winter World is dat elke organisator zelf de invulling van zijn avond kan bepalen binnen deze prachtige winterse setting. Een culinair 5-gangen diner voor 300 gasten? Geen probleem! Een presentatie met aansluitend een feestavond voor 600 gasten? Ook dat is mogelijk! Onze passie ligt bij het organiseren van dit soort uitzonderlijke evenementen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers, zodat zowel de gasten als opdrachtgevers een middag of avond onbezorgd kunnen genieten. Mede hierdoor kunnen wij niet wachten om ook dit jaar weer een mooie editie van Wings Winter World neer te zetten.”

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam 

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam is gelegen naast Rotterdam The Hague Airport en bevindt zich nabij het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Door de ligging naast het vliegveld en tussen de A20 en A13, is het hotel gemakkelijk te bereiken voor (internationale) zakelijke gasten. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam kent oneindig veel zakelijke mogelijkheden en beschikt over ruim 42 multifunctionele vergaderzalen, zoals boardrooms, kantoren en de grote evenementenhal ‘De Hangar’, waar Wings Winter World gaat plaatsvinden. In De Hangar is plaats voor ruim 750 gasten en met het ruime overnachtingsaanbod van 263 kamers, bij zowel Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam als Fletcher Hotel Rotterdam-Airport, is het ook mogelijk om in combinatie met een event ruim 525 gasten te laten overnachten. Het hotel beschikt daarnaast over een sfeervol à la carte restaurant, een uitgebreide fitnessruimte en een gezellige Sportsbar.

Kijk op deze website voor meer informatie over zakelijke winter evenementen bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Geef een reactie